ОТ ИГЛА ДО УШИ

Published on April 06, 2021 0 Comments

"От игла до уши" е рубрика, в която изследваме от игла до конец диджеингa. В това приключение обаче няма да сме сами - трикратният шампион във Flip or Flop батъла и носител на още отличия в сферата - DJ DELightfull е в ролята на гид.


Както знаете, една от основните ни мисии е да представяме достъпно и интересно най-малките подробности в хип хоп и стрийт културата, така че заедно да изградим една силна общност. Затова, когато DJ DELightfull ни сподели идеята си и предложи да я осъществи в колаборация с нас - приехме, без да се замислим!


"От игла до уши" е една интерактивна рубрика, в която се гледат и коментират видеа от участия, батъли и рутини на диджеи от цял свят. Към всяка статия излиза и подкаст, пряко свързан със съдържанието ѝ, с който се потапяме по-дълбоко в материята. Всяка седмица DJ DELightfull ни запознава с един диджей или група от диджеи.


Първи сезон е вече факт! В 16-те епизода се запознахме с над 20 диджеи от цял свят, подробно разгледахме категориите на DMC World DJ Championships 2021 г., добавихме в речника си основните диджей термини и слушахме много, мноого скречове. Намери всички епизоди ТУК.


•••


ОТ ИГЛА ДО УШИ #0: DJ DELightfull - В пилотния епизод те запознаваме със самия него - DJ DELIightfull, който разказва как е започнал да се занимава с диджеинг, как се е запознал със STARTERAs, каква е била емоцията да подгрява So Called Crew и още любопитни истории.


Discussion 0