ОТ ИГЛА ДО УШИ #0: DJ DELightfull

Published on April 08, 2021 0 Comments

Йо! Стартираме ударно и без изобщо да те жалим! Пилотната статия на ОТ ИГЛА ДО УШИ е посветена на DJ DELightfull.

Той е роден и израснал в София, но след като завършва средното си образование заминава да учи в чужбина, където живее и работи в момента. Занимава се с диджеинг от 2012 г., а от съвсем скоро се явява на диджей батъли, на които се представя повече от успешно! Класира се на първо място в Battle For Noob Supremacy Scratching, Battle For Noob Supremacy Beatjuggling, Cut2Cut Worlds Turntable Music, Flip or Flop Season 1 и 2, взема награда за второ място на DMC Rest of the World. Но стига сме преразказвали... Пускай си подкаста, който записахме с него и чуй всичко от първо лице единствено число.

А тук ще оставим всички полезни връзки, от които можеш да се доближиш по-близо до историята му. Какво ни разказа той можеш да чуеш в ОТ ИГЛА ДО УШИ подкаст, който вече е наличен в Spotify, YouTubePocket CastsGoogle PodcastsBreakerAnchor и RadioPublic.
•••


Scratch е един от филмите, които повлияват на DJ DELightfull.Прави първите си стъпки в диджеинга с уроците на DJ ANGELO.Постер от първото му участие, където присъства STARTERAs.На промото на Вода и Вино в София е първата изява нa DJ DELightfull пред по-голяма публика.Първото му участие в песен със скреч.#ComeDownSkratchChallenge е първият батъл, в който се впуска.Видеото, с което се явява на Cut2Cut Worlds и го печели с тактически подход, за който разказва повече в подкаста.

Discussion 0