ОТ ИГЛА ДО УШИ подкаст - DJ Manwell, Mr. Brown и FONG FONG

Published on October 28, 2021 0 Comments

Йоооо, ето го и месечния подкаст епизод! Както обещахме с DJ DELightfull втория епизод от втори сезон се отключва на 28-ми октомври*. Базиран е на статиите, излезли през изминалия месец в рубриката "От игла до уши". А именно - ОТ ИГЛА ДО УШИ #17: DJ Manwell, ОТ ИГЛА ДО УШИ #18: Mr. Brown и ОТ ИГЛА ДО УШИ #19: FONG FONG

В подкаста обсъждаме по-задълбочено какви са плюсовете и минусите на трика "плоча върху плоча", който забелязваме в епизода на CHOP SHOP с DJ Manwell; какво представлява среч батъла WTK, в който преди 10 години участва Mr. Brown; дали един от най-известните диджеи в социалните мрежи - FONG FONG е смъкнал качеството си на диджеинг за да бъде по-гледаем/слушаем и още подробности около материалите, които DEL e споделил в статиите.

Но това не е всичко. Започваме подкаста с новите от месеца, които са от добри по-добри - кой стана шампион в World Supremacy категорията на DMC 2021, има ли друг български DJ който се пусна в шампионата, в кои батъли предстои да видим DJ DELightfull и още, и още...*Подкастът е записан на 26-ти октомври. И не забравяй, всички подкасти можеш да намериш както в Spotify, така и в Google Podcasts, Anchor, Breaker, Pocket Casts, RadioPublic и YouTube (но тук се качват със закъснение).

Discussion 0