БЛАГИНКИ: Плейлисти в Spotify

Published on November 14, 2021 0 Comments

Йо, йооо! Сещаш ли се кои са едни от най-ценните хора? - Тези, които имат добър вкус към музиката и споделят яки тракове с теб. Пази ги! 

Ние се стараем ежедневно да споделяме с теб във всичките си канали както нови песни от българската и световна рап сцена, така и стари, доказали се класически тракове.

Има, обаче плейлисти, които сме засекли из мрежата и са ни направили специално впечатление. Те не са случайни, зад тях стоят популярни артисти от средите. Можеш да ги слушаш през стрийминг платформата Spotify. О, и никога няма да ти омръзнат, защото всяка седмица се обновяват!


Пръв ти представяме плейлиста на Marten Roberto - изключително ценно явление за клубната и радио сцена у нас. Можеш да го засечеш в най-готините барове, а селекциите му достигат до любителите на радиото. Изявява се като DJ, водещ и продуцент. Да, знаеш го от любимото 60/02, където заедно с ЖЛЪЧ ни счупват от як рап и R'n'B. Но сега те насочваме към "Musicology". Плейлист създаден за истински меломани, влюбени в R'n'B и фънк звученето. Плейлист специално подбран за радио варианта на Musicology, което може да се чуе в ефира на БНР Радио София всяка събота от 16:00.
Лично ние много уважаваме Мартен и ценим уникалния му усет за музиката, за това без да се замислим споделяме с теб това съкровище! 


Продължаваме с плейлиста на една дама, за която суперлативите също няма да бъдат излишни. Това е Полина, която освен чудесен глас и певчески умения, изпъква и със страхотен усет за музиката, който със сигурност покрива нашите критерии! Вокалите на Полина украсяват едни от любимите ни песни на Madmatic, Вантка, бийтовете на VITAMIN TZE стават още по-прекрасни, а Fengi (Ума и дума) има вдъхновение да създава по-медени инструментали. Думите са недостатъчни за да опишем душевното удоволствие, което Полина предизвиква с гласа си!

От какво се влияе Полина и какво слуша споделя с нас в рубриката си "Vibe with me". А понякога ни изненадва и с гост селектори, които допринасят за настроението, което поражда плейлиста. 


Споделяме и седмичния подбор на Nowadays Music, които са активни в Instragram и ежедневно споделят новини около хип хоп културата и нейните проявления. Изцяло са фокусирани над чуждестранната сцена и това се усеща в плейлиста им "Weekly 20".


•••


Изпрати ни любимите си плейлисти поддържани от наши хора, обновявани редовно на мейл чрез контактната форма, в Instagram или Facebook и може да ги добавим към благинките. Не забравяй да следиш редовно статията за нови списъци с яки тракове. 

О, и изпрати тази публикация на любимото си приятелче, подхранващо меломана в теб с нови песни! Покажи му, че го цениш! 

1223ae4083a20c520356b02b27da284e.jpg

Discussion 0