!!ОТМЕНЕН!! GZA с лимитиран концерт в клуб SCRATCH през март

Published on December 16, 2021 0 Comments

Събитието е отменено поради независими от заведението причини.

Във Фейсбук от Club Scratch написаха:

Скъпи приятели, за съжаление се налага да Ви съобщим, че цялото турне на GZA в Европа се отменя. Това включва и датата 10-ти март в София с Club SCRATCH. Като неофициални причини можем да изтъкнем редица недоразумения в комуникацията между мениджърите на GZA и промоутърите на турнето, които предложиха софийската дата. Официално становище все още липсва. 
Екипът на Club SCRATCH се извинява на тези, които очакваха събитието! Тъй като концертът беше разпродаден, но не вярваме, че е възможно да се състои през тази година, ще върнем стойността на билетите в пълен размер! 
Връщането ще се осъществи между 24 февруари и 24 март 2022 г., в дните четвъртък, петък и събота след 21:00 часа на място в Club SCRATCH при представяне на оригинален билет от системата на bilet.bg. За повече информация: 0882828222. Като подарък от наша страна всеки титуляр на един или няколко билета ще получи карта за 10% отстъпка от консумацията в Club SCRATCH.


•••


Само 150 души на GZA от Wu-Tang в Scratch!


На 10 март 2022 г. основателят на най-влиятелната група в хип хоп музиката, Wu-Tang Clan, ще изнесе лимитиран концерт в най-ексклузивния софийски клуб - SCRATCH. Партито е част от юбилейно турне, отбелязващо 25 години от излизането на албума “Liquid Swords”. Поради концепцията за ексклузивност на SCRATCH от клуба ще бъдат пуснати в продажба само 150 билета за концерта, които можете да намерите ТУК


След участия в Лондон, Виена, Стокхолм и Варшава на 10 Март се очаква в София суперзвездата да изпълни целият си албум “Liquid Swords”, както и хитове на Wu-Tang Clan и други колаборации от дългaта си дискография.

Gary Earl Grice, известен още като Genius, е роден през 1966 г. в Бруклин, Ню-Йорк. От малък взима активно участие в избухналата рап вълна като брейкденсър, графити артист и диджей. През 1992 г. заедно с братовчедите си RZA и Ol' Dirty Bastard, с Method Man, Raekwon и още трима създават обявената за най-успешна за всички времена хип-хоп група Wu-Тang Clan. Текстовете на GZA са признати за едни от най-дълбоките лирики в рапа, като анализът показва, че той е едно от MC-тата с най-богат речник.


Програмата на клуб SCRATCH за декември включва топ изпълнителите от родната и чуждата сцена като Slatkaristika, Spens, Alex P, F.O., Mom4eto, Djaani, Секта и много други. За новогодишната вечер клубът е поканил NDOE и BOBO, които заедно с топ селекция от диджеи ще подсигурят незабравимо посрещане на 2022 г. Заведението работи сряда, четвъртък, петък и събота и e на ул. „Позитано“ 22, а повече информация ще намерите в профила на SCRATCH.Discussion 0