5 ТОП 5

Published on December 30, 2021 0 Comments

Започваме 2022 г. с нова рубрика в podzemieto.com! 


"5 ТОП 5" е мястото, в което личното ти мнение за рап сцената ни има значение! Тук ти имаш възможността да споделиш своята класация "ТОП 5" в 5 побрани от нас категории. 

Рубриката е посветена единствено на българската рап сцена и включва "Артисти/Групи", "Колаборации/Сайфъри", "Албуми", "Песни" и "Бийтмейкъри". Но какво е един трак без видеоклип? За това като бонус добавяме и "Любим клип".

Няма ограничения в подстил и време. Това може да е твоята класация спрямо настоящия момент или да представя най-доброто от най-доброто, което някога си чувал/а. Изборът е твой.

Но все пак как ще подбираме кой да участва? - Много лесно! Започваме с хората, които са допринесли за Подземието под една или друга форма. Започваме с нашите приятели и познати, след което ще включим и вас - нашите топ фенове, а като бонус ще каним и артисти от сцената ни, които не се притесняват да споделят с всички какво харесват.

Искаш да бъдеш част от рубрика ни? Просто бъди активен във facebook, instagram и youtube. Дай ни сигнал, че си в играта, а ние ще ти пишем.


От 1-ви януари всяка седмица ще откриваш личната класация на подбран от нас човек.Discussion 0