5 ТОП 5 с bdp

Published on January 22, 2022 0 Comments

Йооо! Нищо до тук, което ни се е случило под една или друга форма, нямаше да е възможно без нашите приятели. Заобиколени сме от прекрасни хора, които слушат много як рап! Може би донякъде сме повлияни от техния вкус, кой знае... Но преди да преминем към четвъртата класация от рубриката "5 ТОП 5", ще ти разкажем малко повече за днескашния ни герой.

bdp е мацка от нашия най-близък приятелски кръг. Познаваме се от ученическите си години в Шумен, но се сдушихме в София. Благодарение на нея посетихме много лайфове, на които тя ни беше компания. С други думи, по доста събития сме я замъквали с нас ха-ха.

Но коя е bdp? - Тя се увлича по рапа преди 12 години с един изпълнител, който и до момента и е на първа позиция в класацията. Определя хип хопа като приятел, а най-близък до нея е елемента на рапа. Не, тя не е рапърка, всъщност е програмист. Но обича играта на думи и точно това я е накарало да заобича емсиинга. А под секрет ни сподели, че си мечтае да напише книга.

И понеже не всичко се върти около хопа, ще ти споделим още нещо интересно за bdp. Тя много обича животните и им помага по всякакъв начин. Често се включва в дарителски кампании за защита/грижа на невинните душички на котетата и кучетата, грижи се за изоставени котета, намира им дом, а междувременно си има осиновено коте и прекрасно куче.

3b918a19394a1f3242a7a956aa166471.jpg

× Артисти/Групи:

 1. ATILA;
 2. григовор;
 3. Ума и Дума;
 4. Жлъч;
 5. Явката ДЛГ.


× Колаборации/Сайфъри: "Сещам се само за парчето "От А до Я", където участват повечето от моите топ 5 така или иначе. Последните няколко години като цяло слушам много ограничено български рап и повече чужд, затова честният ми отговор в тази категория е, че си нямам топ 5."


× Албуми:

 1. ATILA x WORST - Няма пълно щастие;
 2. ГРИГОВОР - ЦЕХ ДЕПРЕСИЯ;
 3. Атила - 8;
 4. Жлъч/Григовор/Гена - Прилив;
 5. Ума и Дума - Алгоритъм.


× Песни:

 1. Атила - Истината и лъжата;
 2. ATILA x WORST - Не ги съди;
 3. ГРИГОВОР - ВКЪЩИ;
 4. ЖЛЪЧ / ГРИГОВОР / ГЕНА - ТОЧКА;
 5. УМА И ДУМА - Съншайн.


× Бийтмейкъри:

 1. ГЕНА;
 2. WORST;
 3. dotyo;
 4. MADMATIC;
 5. Старите неща на SBM.


× Любим видеоклип: 


•••


Можеш и ти да бъдеш част от рубриката и да ни представиш своите ТОП 5! Просто бъди активен във FACEBOOK, INSTAGRAM и YOUTUBE. Дай ни сигнал, че си в играта, а ние ще ти пишем.

Discussion 0