LMC x F-act - "ЖЪТ ЖЪТ" / Album Promos

Published on February 21, 2022 0 Comments

Албумът на LMC и F-act - "ЖЪТ ЖЪТ" е вече наличен за слушане в YouTube и Spotify! Промото му в София беше брутално! Всеки един артист, който влиза за фийт в албума присъстваше на събитието и със сигурност това спомогна то да бъде толкова незабравимо! А колко се зарадвахме да видим отново на сцена Kin Dread (1/2 Loading in progress). Всъщност това беше основната причина, поради която да не си позволявате да пропуснете. Сега само може да съжалявате, защото кой знае кога и дали изобщо някога ще видим някой от LIP отново на сцена. И всъщност Kin Dread звучеше страхотно! Така сякаш никога не беше слизал от сцената!Но беше, каквото беше. Сега предстоят още две събития, на които ще можете да чуете на живо целия албум, да си го купите и да се насладите на всички други замесени артисти.

Имаме само един въпрос - "ВАРНА, ГОТОВИ ЛИ СТЕ?"


"LMC и F-act представят албума си "Жът Жът" в Хале 3, Варна на 26ти февруари, само 9 дни след промото в София.

Това е първи концерт на двамата в морската столица и са решили да го направят голям. Джаз-рап-фънк-хардкор квартетът на име УМА и ДУМА ще застанат редом до двете столични емсита. За да гарантираме, че купонът ще е на макс, на сцената ще се качат и младите надежди на българския рап - L!R! и СРИЧКА."


А само седмица по-късно да се готвят ВЕЛИКО ТЪРНОВО!

"LMC и F-act идват в старата столица да представят чисто новия си албум "Жът Жът". Специален гост на събитието е vWhy, който ще забърка щурите си точни лирики заедно с LMC и Ефекта. Разчитайте на зверско парти с много рапиране и хип-хоп музика. Знаем добре, че двамата не се пестят от към рими и емоция. Това е първият им общ концерт във Велико Търново и са обещали да се раздадат на 300 процента."


А ако искаш да научиш повече за LMC и F-act, за процеса по създаването на ЖЪТ ЖЪТ или за фриистайл батълите, пускай ЙОмрука!


Discussion 0