5 топ 5 с DORIS

Published on May 07, 2022 0 Comments

Йоооо, днес сме изключително развълнувани от настоящата класация!

Но защо така? Представили сме ти вече доста класации (ВИЖ ГИ ТУК), както на изявени артисти от сцената ни, така и на прекрасни наши приятели, съпортъри (прощавайте използването ни на тази адаптирана чуждица, но истината е, че по-подходяща дума на български няма - да си съпортър е повече от подкрепящ, а и в изречението ни подкрепящ не се връзва хаха) и като цяло хора, чиято активност в социалните ни профили сме засекли. Точно така поканихме и Дорис.

Тя често реагира на публикациите ни, с което спечели вниманието ни. Поканихме я, веднага откликна и без излишно бавене ни изпрати класацията си. Четейки какво ни е написала в секцията за себе си останахме истински впечатлени! Оказа се, че освен наш съпортър, тя е артист. А ето и конкретно защо сме толкова развълнувани - защото с всяка следваща класация ние осъзнаваме колко яки хора ни следят и как всъщност сме изградили една удивителна аудитория. Част от тази аудитория си и ти включително, за което ти благодарим!! Хайде сега да ти представим по-ясно Дорис и след което да преминем към класацията ѝ.

Дорис пише, че слуша рап от 7 годишна или иначе казано от около 1998 г. - "Да, да от тези далечни времена". Определя хип хопа като муза, а от четирите му елемента най-близко до нея са графитите. Тя е художник и барман или иначе казано - тя живее мечтата. Сеш' се онази мечта, която всички сме имали, но сякаш не ни е стигнала смелостта да я реализираме. Да си барман само по себе си е изкуство, а какво остава ако се занимаваш и с нещо толкова вдъхновяващо като рисуването... И ако си мисли, че това е най-интересното ще ти поднесем още едни факт за нея - Дорис е родена в Куба, а от 4 годишна живее в България. Но стига толкова суха информация, нека да видим какъв е вкуса ѝ за български рап!


f284f43e1566019a5759c4b5d20a6205.png


× Артисти/Групи:

 1. ATILA;
 2. ИМЕРА;
 3. Sr.Martini;
 4. ЖЛЪЧ;
 5. BUNTA.


× Колаборации/Сайфъри:

 1. Imp, DarkSide & Sr.Martini - За т'ва живеем днес;
 2. ЖЛЪЧ х SEZKO x RUSTY - Образеца 2;
 3. Imera x Bunta - Plan B;
 4. Imera x El Niño x OSMI - MZN;
 5. СЕКТА x BUNTA x IMERA - Сафари.


× Албуми:

 1. ATILA x WORST - Ред и Хаос;
 2. DRS – „Урок № 1”;
 3. ИМЕРА / ГЕНА - АРМАДА;
 4. ИМЕРА х BUNTA - Динозаври Кадилаци;
 5. BUNTA - JUNKYART.


× Песни:

 1. IMERA - Вечерни Мисли;
 2. Секта - Равносметка;
 3. BUNTA x iTRAK - JUNKYART.;
 4. АТИЛА - Полет;
 5. DRS - Рагаскит II.


× Бийтмейкъри:

"Ауч, тук ме забихте. Не знам, явно не съм чак толкова навътре в нещата. С ясната представа съм, че музиката не идва само от самия изпълнител. Зад него се крие един огромен екип, без който крайният резултат няма да е това което чуваме и виждаме. Респект към всички тях!"


× Любим видеоклип:


•••


Можеш и ти да бъдеш част от рубриката и да ни представиш своите ТОП 5! Просто бъди активен във facebook, instagram и youtube. Дай ни сигнал, че си в играта, а ние ще ти пишем.

Discussion 0